Barion Pixel

 

Rendelésed átvételére több módon is lehetőséged van:

 

Szállítás/átvétel módja

Szállítás/átvétel díja

Packeta csomagpont

1.600Ft

Packeta házhozszállítás

2.000Ft

FoxPost csomagautomata

1.300Ft

MPL csomagautomata, Posta Pont vagy posta

990Ft

MPL házhozszállítás

1.990Ft

Személyes átvétel

(csak előzetes egyeztetés alapján)

0Ft

 

Utánvét esetén fizetendő díj: +400Ft

 

Részletek:

֎ Packeta csomagpont

Z-BOX:

Rendelésed 3-5 munkanap alatt kiszállításra kerül. A Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata éjjel-nappal üzemel a hét minden napján. Csomagodat érintésmentesen veheted át – akár az éjszaka közepén is, ha úgy tetszik. A Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki.

Az utánvétet kifizetheted készpénzben, érintésmentesen kártyával, illetve előre, a Packeta mobilalkalmazásban is.

Átvevőhely:

Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszerüzlet stb. Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Packeta átvevőhelyre, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár.

A szolgáltatás díja: bruttó 1.600Ft

֎ Packeta házhozszállítás

A kézbesítés munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. Szállítási határidő: 3-5 munkanap.

A szolgáltatás díja: bruttó 2.000Ft

֎ FoxPost csomagautomata

Rendelésed 3-5 munkanap alatt kiszállításra kerül. Amint megérkezik az automatába, e-mailben és elsődlegesen Viberen vagy pedig SMS-ben kapsz értesítőt és egy egyedi kódot, amellyel 4 napig átveheted a csomagodat.

A szolgáltatás díja: bruttó 1.300Ft

֎ Személyes átvétel

Személyes átvételre csak előzetes időpont egyeztetés esetén van lehetőség (a beton gyorsan köt és nem várhat J).

Rendelésedet 1-3 munkanapon belül átveheted.

Az átvétel helyszíne: 1047 Budapest, Gárdi Jenő utca 14.

Egyeztetéshez használhatod a weblapon a kapcsolat menüpont alatt elérhető üzenetküldő funkciót vagy írj a nauwork@nauwork.hu címre.

A helyszínen csak készpénzzel tudsz fizetni (az előreutalás, ill. az online bankkártyás fizetés itt is megengedett J).

A szolgáltatás díja: 0Ft

֎ MPL csomagautomata, Posta Pont vagy posta

A 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosítása alapján kérheted a csomagot kiszállítását MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára is. A Magyar Posta a felvett küldeményekre az ÁSZF-jében meghatározott átfutási időt vállalja (ez a feladott csomagok legalább 94 %-ánál a feladást követő munkanapi, legalább 98 %-ánál a feladást követő második munkanapi kézbesítés megkísérlését jelenti), illetve lehetőség van 1 munkanapos időgarancia többletszolgáltatással a garantált következő munkanapi kézbesítésre is.

A szolgáltatás díja: 990Ft

֎ MPL házhozszállítás

A 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosítása alapján kérheted a csomagot kiszállítását MPL házhozszállítással is. A Magyar Posta a felvett küldeményekre az ÁSZF-jében meghatározott átfutási időt vállalja (ez a feladott csomagok legalább 94 %-ánál a feladást követő munkanapi, legalább 98 %-ánál a feladást követő második munkanapi kézbesítés megkísérlését jelenti), illetve lehetőség van 1 munkanapos időgarancia többletszolgáltatással a garantált következő munkanapi kézbesítésre is.

A szolgáltatás díja: 1.990Ft

 

Rendeléskor a szállítási díjakat a webáruház rendszere automatikusan kiszámolja és hozzáadja a rendelési összeghez.

Utalásos fizetés esetén a szállítási határidő az összeg bankszámlára történő beérkezésétől számít.

Amennyiben a várható szállítási idő meghaladná az 5 munkanapot, mindenképpen fel fogom venni Veled a kapcsolatot.

További információkat a szállítással és visszaküldéssel kapcsolatban az egyes szolgáltatók weboldalán találsz:

https://www.packeta.hu/

https://www.foxpost.hu/

https://www.posta.hu/fooldal


Fizetési módok:

֎ Barion e-pénz, vagy online bankkártyás fizetés:

Amennyiben a rendelt termék értékét Barion rendszerrel szeretnéd kiegyenlíteni, úgy válaszd a Barionnal való fizetési módot. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadnod a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy érvényes e-mail címet. Amennyiben nincs bankkártyád, a fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet is, amelyet átutalással, vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni. A bankkártyás fizetésnek nincs és nem is lehet felára.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok hozzám, vagyis a webáruházhoz nem jutnak el!

֎ Előre utalás:

Amennyiben számodra a banki átutalás a legkomfortosabb, a fizetésnél erre is van lehetőséged. Azonban kérlek, hogy az utalást csak abban az esetben indítsd el, amennyiben megkaptad a visszaigazoló e-mailemet, amelyben megadom a számlaszámot.

A rendelés feladására az átutalás megérkezését követően kerül sor.

֎ Utánvét:

Ebben az esetben a megrendelt áru ellenértékét készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni a futárszolgálat alkalmazottjának vagy a csomagautomatánál. Mivel a futárszolgálatnak többletfeladatot jelent ez a fizetési mód, ezért külön költség terheli a szolgáltatást (+400Ft). L