Barion Pixel

Információk egyedi termékekhez


֎ Köszöntelek az oldalamon, ahol nem csak az általam megálmodott termékekből választhatsz, de abban is segítek, hogy közösen létrehozzuk a Te saját remekedet, amely igazán Te vagy és senki másnak nincs belőle! Egy alkotás, amely az egyediséged, az egyéniséged tükörképe, a különlegességed kézzel fogható darabkája. Lépj ki a szürke tömegből és mutasd meg, hogy ki vagy!

֎ Ma, amikor sok otthon szinte ugyanúgy néz ki - hasonló bútorokkal és kiegészítőkkel, elképesztően fontos, hogy megtaláljuk azokat a darabokat, amelyek igazán kifejezik a személyiségünket. A beton pontosan ezt teszi lehetővé. Az egyszerűségével és minimalizmusával nyers erőt és karaktert vihet a terekbe. Ugyanakkor a kifinomultabb formák és a visszafogott vagy éppen a hangsúlyosabb színek alkalmazásával csillapíthatjuk és kiegyensúlyozhatjuk ezt a karakterességet, amelynek a révén ez az indusztriális anyag teljesen megszelídül és igazi romantikus vagy játékos hangulatot teremthet.

֎ Tudom, hogy néha jó az a biztonságérzet, amit a már ismert és bevált termékek nyújtanak. De azt is tudom, hogy semmi sem ér fel azzal az érzéssel, amikor tudod, hogy valami igazán egyedi és speciális darabbal büszkélkedhetsz. Mint amilyenek ezek a beton termékek lehetnek. Egy egyedi darabot biztosan nem fogsz megtalálni a szomszédnál és nem fogsz látni minden második instagram képen. Ezek azok a darabok, amiket látva az ismerőseid majd azt kérdezik: „Nahát, ez honnan van?”

֎ A beton nem csak a nagyvárosi loftok vagy az ipari stílusú kávézók privilégiuma. Sokféleképpen lehet alkalmazni, és bárhol képes varázslatot tenni. Remekül mutat például fa és fém elemekkel vegyítve, vagy akár pasztellszínekkel és növényekkel kombinálva is.

Ajándékozás

֎ Az ajándékozás nem csak egy tárgy átadása - sokkal több annál! Egy igazán különleges ajándék azt üzeni a megajándékozottnak, hogy gondoltunk rá, értékeljük és igazán törődünk vele. Amikor olyan meglepetést választasz, ami egyedi és különleges, egyben azt is kifejezed, hogy nem éred be az átlaggal, hanem valami olyat keresel, ami tényleg tükrözi a kapcsolatotok mélységét és sajátosságát, amely kifejezi az iránta érzett szeretetedet, tiszteletedet, megbecsülésedet. Egy egyedi ajándék nemcsak a figyelmesség, az odaadás és a szeretet legőszintébb kifejezése, de egyben egy örök emlék is.

                                                                             


Az egyedi igények teljesítéséhez kérlek vedd figyelembe az alábbi szempontokat:

  • egyedi dizánj csak a weblapon található termékekhez rendelhető, újfajta termék rendelésére nincs lehetőség. A termékválasztékot itt találod meg a legkönnyebben: Díszítsd magad
  • az egyes termékek méretét, elrendezését mindenképpen érdemes figyelembe venni (pl. egy mobiltartóra nem célszerű nagyméretű képet tenni),
  • a termék alapszínéhez javaslom a fehér, illetve a világos színeket, mivel ezek adják a legjobb minőséget, valamint ezek emelik ki a mintát vagy feliratot;
  • szerzői jogok védelme.


Kérésedet kérlek, hogy minél részletesebben írd meg a következő e-mail címre: nauwork@nauwork.hu

Az egyedi termékek árának megállapítása minden esetben egyéni megegyezés alapján történik.